Van der Heijden in actie in ChicagoVan der Heijden in actie in Chicago

Milou van der Heijden (PSA-40) is al in actie gekomen tijdens de eerste ronde van de kwalificatie van de Windy City Open. De kersverse Nederlands kampioene had geen kind aan de Colombiaanse Catalina Pelaez (PSA-65).

De gehele wereldtop is afgereisd naar Chicago voor de Windy City Open 2018. Mede daardoor moet van der Heijden eerst twee ronden in de kwalificaties overleven om het hoofdtoernooi te bereiken. In de eerste ronde werd Catalina Pelaez al in recordtemp met 3-0 verslagen (11-7, 11-3, 11-6). In de volgende ronde treft van der Heijden of Heba El Torky (PSA-32) of Tinne Gilis (PSA-59).

Bij zowel de mannen als de vrouwen zijn bijna alle wereldtoppers aanwezig. Gregory Gaultier (PSA-1) is de grote afwezige. Hij is geblesseerd en gaat waarschijnlijk zijn plaats boven aan de PSA World Ranking kwijtraken aan Mohamed Elshorbagy (PSA-2).

Klik hier voor de draws van de Windy City Open 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?