Tinne Gilis nipte te sterk voor van der HeijdenTinne Gilis nipt te sterk voor van der Heijden

De Belgische Tinne Gilis (PSA-59) was in de finaleronde van de Windy City Open 2018 nét te sterk voor drievoudig Nederlands kampioene Milou van der Heijden (PSA-40). In Chicago pakte de Nederlandse nog de eerste game, maar daarna haalde de jongste Gilis zus de winst binnen.

Voor van der Heijden was de Windy City Open weer een goed moment om te schitteren tussen alle wereldtoppers. Tot een succes werd de trip naar Amerika echter niet. Na een goede win in de eerste ronde van de kwalificatie, Catalina Pelaez (PSA-65) werd met 3-0 aan de kant gezet, werd er verloren van Tinne Gilis. De jongste Gilis zus zag haar oudere zus, Nele Gilis (PSA-28), verrassend in de kwalificatie verliezen. Tinne volgde dat voorbeeld niet en stond na de openingsgame (9-11) geen game meer af (11-7, 12-10, 11-6).

Door de uitschakeling van Milou van der Heijden doen er geen Nederlanders meer mee aan de Windy City Open 2018. Klik hier voor de draw en alle uitslagen van de kwalificatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?