Nieuw masters teamtoernooiNieuw masters teamtoernooi tijdens Paasweekend

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april organiseert ‘MeerSquash de eerste ‘Tulip Team Trophy’, een evenement waarbij teams van ‘squash masters’ (spelers van 35 jaar en ouder) tegen elkaar strijden.

Het idee is simpel: een team bestaat uit minimaal 4 spelers, die samen minimaal 200 jaar oud zijn en waarvan ten minste één speler een dame is. Per wedstrijd worden er vier enkelspelen en één dubbelspel gespeeld. Heb je meer dan één dame in je team, dan krijg je 10 ‘bonusjaren’. Bijvoorbeeld als je team bestaat uit twee heren en twee dames, hoef je samen nog maar minimaal 190 jaar oud te zijn.

Fanatiek en gezellig squashtoernooi

Wie wel eens een masters squashtoernooi heeft gespeeld, zal beamen dat het er op de baan best fanatiek aan toe gaat, maar dat het op en vooral naast de baan erg gezellig is. “Dat sociale aspect willen we met dit evenement ook echt benadrukken,” aldus toernooiorganisatoren Erik Kooijman en Titia Posdijk. “Het evenement vindt plaats vlak nadat de Keukenhof zijn deuren opent. We willen dus zeker met een grote groep naar de tulpen. Daarom hebben we ‘Fun Friday’ bedacht. Op Goede Vrijdag, een dag voordat het toernooi begint, gaan we eerst gezamenlijk trainen, en dan met een bus naar de Keukenhof. We sluiten die dag af met een lekker buffet bij de club. En op ‘Social Saturday’ gaan we na afloop van de wedstrijden met iedereen zich hiervoor aangemeld heeft Haarlem in, een boottocht maken door de grachten en eten in de stad.“

De ‘Tulip Team Trophy’ is dus de ultieme combinatie tussen fanatiek squashen, socializen en een city trip. “Zowel voor Nederlandse als buitenlandse masters een heerlijk lang weekend weg”, volgens Erik en Titia. “En ook voor niet-squashende partners is dit een mooie gelegenheid om een keer mee te gaan.”

Meedoen?

Geïnteresseerd geraakt? Aarzel niet en stel een team samen met je squashmaatjes! Inschrijven en meer informatie. Andere vragen? Mail naar titia@meersquash.nl. Wees er snel bij, want we hebben plek voor 16 teams!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?