Jutte in actie tijdens Contrex Squash Challenge CupJutte in actie tijdens Contrex Squash Challenge Cup

Tess Jutte (PSA-221) komt later vandaag in actie in de eerste ronde van de Contrex Squash Challenge Cup in Hong Kong. De 20-jarige Jutte is als zevende geplaatst in het hoofdtoernooi en treft in de eerste ronde David Pelino (PSA-356) uit de Filipijnen.

Voor Jutte is het een bewogen week met zijn trip naar Hong Kong en de mogelijkheid om zich in het Nederlands team te spelen. Hiervoor moet hij een play-off spelen tegen Thijs Roukens. De wedstrijden in Hong Kong kunnen hier een goede voorbereiding op zijn. Na Pelino treft Jutte waarschijnlijk de Spanjaard Carlos Cornes Ribadas (PSA-122).

In het komende nummer van SquashLife Magazine staat een uitgebreid interview met Jutte over zijn ervaringen op de PSA World Tour.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?