Schema's NK jeugd bekendSchema's NK Jeugd bekend

De schema's voor het NK Jeugd <13, <17 en <23 dat morgen begint zijn door de organisatie bekend gemaakt. Het tweede NK Jeugd van het jaar wordt morgen en overmorgen gehouden bij Squash & Cardiofit Zwolle.

Squash & Cardiofit Zwolle wil het toernooi van glans voorzien door het organiseren van side events en leuke activiteiten. Centrummanager, Dagmar Vermeulen en tevens coach/trainer van de club, heeft daarom ook Thony Schwab gevraagd als toernooidirecteur. Daarnaast konden Thony Schwab en centrummanager Dagmar Vermeulen Dunlop accountmanager, Theo Tempelmans, én Jeroen Heijblom, Productmanager DUNLOP Indoor Sports Europe, snel overtuigen on het NK event te ondersteunen.

Aan het toernooi doen 72 kinderen mee verspreid over zes categorieën. De eerste wedstrijden beginnen morgen om 10 uur. Klik hier voor alle schema's.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?