Tiende speelronde Dunlop Heren EredivisieTiende speelronde Dunlop Heren Eredivisie 2017-2018

Morgen staat de tiende speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. Koploper 'MeerSquash speelt de kraker uit tegen concurrent Coulisse/Twente, terwijl Labee Group/SportCity Dordrecht in het spoor moet blijven door CS Drachten / Froconsur te verslaan. Poort80/MAX gaat proberen om in het spoor te komen van De Online Drogist Match Amsterdam in een onderling duel.

In de tiende speelronde van de Eredivisie treffen de nummers één en twee elkaar in een rechtstreeks duel. Het team dat hier een mokerslag kan uitdelen kan zich alvast gaan opmaken voor de eerste festiviteiten. Coulisse/Twente staat virtueel aan kop, maar heeft een wedstrijd gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd staan ze 10 punten achter op 'MeerSquash, dat in 8 wedstrijden 80 punten bij elkaar gespeeld heeft. In eigen huis treedt Twente aan met Omar Abdel Meguid (PSA-40), Angus Gilliams (PSA-76) en Laurens Jan Anjema. Duitsers Simon Rösner (PSA-7) en Raphael Kandra (PSA-43) spelen momenteel een PSA toernooi in Zürich waardoor ze niet beschikbaar zijn voor de regerend landskampioen. 'MeerSquash zet daar met Paul Coll (PSA-12), Jaymie Haycocks (PSA-82) en Bart Ravelli een vergelijkbaar tegenover, waarbij het niet gek zou zijn als de laatste wedstrijd beslissend is.

Een stukje noordelijker treffen CS Drachten en SportCity Dordrecht elkaar. Ook hier worden het op het oog drie leuke partijen om naar te kijken. Derk Kuiper en Fabian Verseille openen het bal, waarna Mahesh Mangaonkar (PSA-62) en Dylan Bennett elkaar op positie één treffen. Thijs Roukens en Rene Mijs spelen niet voor het eerst tegen elkaar dit jaar en sluiten samen de avond af.

De derde wedstrijd van de avond gaat tussen de nummers zes en zeven van de ranglijst. Stuntteam Match won al drie wedstrijden, waaronder die tegen Twente. In eigen huis krijgen Sean Conroy (PSA-162), Marc ter Sluis (PSA-230) en Tom Lucas het lastig om een nieuwe zege te boeken. MAX wist in de voorgaande wedstrijd maar één keer te winnen en wil daar verandering in brengen. Met Iker Pajares (PSA-57), Jens Schoor (PSA-90) en Roel Zwagerman zou dat moeten kunnen lukken morgen.

Door het oneven aantal teams in de Dunlop Heren Eredivisie is Victoria Squash Rotterdam morgen vrij. Klik hier voor de stand, alle uitslagen en het speelschema.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?