Inschrijving SBN Mix Competitie 2018 geopendInschrijving SBN MIX Competitie 2018 geopend

De reguliere competitie is voor de meeste spelers alweer afgelopen en dus is het tijd om alweer verder te kijken. De SBN MIX Competitie 2018 is namelijk weer in aantocht. Vanaf april tot en met juni organiseert de Squash Bond Nederland de Mix competitie waarin zowel dames als heren in hetzelfde team spelen. Bovendien worden er naast het spelen van enkelwedstrijden ook dubbelwedstrijden gespeeld.

Mocht je geïnteresseerd zijn om mee te doen aan deze competitie, informeer dan bij jouw club. Mocht jouw club geen MIX Competitie gaan spelen, of krijgen zij geen team voor elkaar, stuur dan een mail naar wedstrijdzaken@squashbond.nl dan kunnen wij proberen je alsnog bij een team te voegen.

Voor degenen die de afgelopen jaren al MIX Competitie gespeeld hebben zijn er een aantal wijzigingen t.o.v. voorgaande seizoenen. Hieronder in het kort de wijzigingen:

-De afgelopen jaren is er een zogenaamde brochure gewerkt. Dit was een reglement, waar alleen de afwijkingen t.o.v. het reguliere reglement beschreven waren. Dit werkte onvoldoende. Samen met een paar kritische blikken vanuit het veld zijn wij dan ook gekomen tot een nieuw reglement voor deze competitie. Lees dit reglement dus goed, want er staan nieuwe bepalingen in.

-Het inschrijfcriterium voor het damesniveau is aangepast

-De spelerslijst zal maandelijks aangepast worden aan hand van de meest recente ranglijst.

-De regels omtrent speelgerechtigdheid tijdens de Finaledag zijn gewijzigd 

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Willem van Meerkerk via wedstrijdzaken@squashbond.nl.

Bron: www.squash.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?