van der Heijden rap naar hoofdtoernooi in MacauVan der Heijden rap naar hoofdtoernooi in Macau

Milou van der Heijden (PSA-40) heeft het hoofdtoernooi gehaald van de Macau Open Squash 2018. De drievoudig Nederlandse kampioene moest in de eerste ronde van de kwalificatie, maar won twee keer vrij snel, waardoor ze morgen in actie komt in het hoofdtoernooi. Tessa ter Sluis (PSA-81) werd nipt in de eerste ronde van de kwalificatie uitgeschakeld.

Voor van der Heijden is het toernooi in Macau een goede manier om punten te verdienen voor de PSA World Ranking. Via haar overwinning in de eerste ronde van de kwalificatie (3-0 tegen Yeung Wai Leng) en in de tweede ronde (3-1 tegen Ho Tze-lok (PSA-49) haalde ze snel het hoofdtoernooi. Morgen wacht daar Mariam Metwally (PSA-23) uit Egypte.

Tessa ter Sluis kwam ook in actie tijdens de eerste ronde van de Macau Open, maar verloor gelijk haar eerste partij. Tong Tsz-Wing (PSA-47) was met 3-0 te sterk (11-8, 12-10, 11-8).

Klik hier voor het speelschema van de Macau Open Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?