Van der Heijden niet verder in MacauVan der Heijden niet verder in Macau

Milou van der Heijden (PSA-40) is er niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken van de Macau Open Squash 2018. De drievoudig Nederlands kampioene rolde nog vrij rap door de kwalificatie, maar Joey Chan (PSA-19) bleek in de eerste ronde te sterk.

Via haar overwinning in de eerste ronde van de kwalificatie (3-0 tegen Yeung Wai Leng) en in de tweede ronde (3-1 tegen Ho Tze-lok (PSA-49) haalde ze snel het hoofdtoernooi. In de eerste ronde trof ze vervolgens Joey Chan, die op een negentiende plek staat op de PSA World Ranking. In drie games was de wedstrijd helaas alweer over (11-4, 11-6, 11-9). 

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen werden de topseeds vroegtijdig uit het toernooi geslagen. Borja Golan (PSA-21) en Camille Serme (PSA-6) wisten beide niet de halve finale te bereiken.

Klik hier voor het speelschema en de uitslagen van de Macau Open Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?