Commonwealth Games gaan beginnenCommonwealth Games gaan beginnen

De Commonwealth Games 2018 staan op het punt van beginnen. Nick Matthew (PSA-8) en Laura Massaro (PSA-4) voeren het deelnemersveld aan, dat van 5 tot en met 9 april wordt gehouden in Queensland, Australië. Na het individuele toernooi worden ook nog de mannendubbel, vrouwendubbel en de mix gespeeld.

Vier jaar geleden werden de Commonwealth Games gehouden in Glasgow, Schotland. Toen maakten Nick Matthew, James Willstrop en Peter Barker er bij de mannen een geheel Engels podium van. Ook nu zijn Matthew en Willstrop twee van de topfavorieten om het toernooi te winnen. Samen met Paul Coll (PSA-11) en Saurav Ghosal (PSA-14) moeten zij volgens hun plaatsing de halve finale kunnen halen.

Bij de vrouwen voert Massaro het deelnemersveld aan. Zij moet afrekenen met dezelfde speelsters als vier jaar terug. Toen was Nicol David (PSA-8) de beste voor de Engelse en Joelle King (PSA-7). Ook nu zijn zij de top-3 geplaatst. Sarah-Jane Perry (PSA-9) maakt de top-4 compleet.

Klik hier voor de complete draw van de Commonwealth Games 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?