Goede prestaties Nederlanders in LuxemburgGoede prestaties Nederlanders in Luxemburg

De Nederlandse jeugd heeft goed gepresteerd tijdens de Luxembourg Junior Open afgelopen weekend. In drie categorieën stond er zelfs een landgenoot op het hoogste treetje van het podium.

In de Boys <13 was Guido Lindner de beste van het stel. Hij versloeg in de finale Aiden Vetjens met 3-0 (11-4, 11-3, 11-3). Ook in een klasse hoger mocht een Nederlander de bloemen in ontvangst nemen. Rowan Damming was in de halve finale eerst te sterk voor Sam Gerrits (3-0) om vervolgens in de finale na een achterstand de Fransman Noah Schroeder opzij te zetten (11-2, 6-11, 7-11, 15-13, 12-10).
Als laatste was Megan van Drongelen succesvol. Zij maakte haar plaatsing waar in de Girls <19, waar voornamelijk Nederlandse meiden aan meededen. In de finale versloeg ze de Belgische Marie-Amelie Callebaut met 3-1.

Naast de drie winnaars en Aiden Vetjens haalden ook Sebastiaan Hofman en Gabi Fritsche het podium. Zij werden derde in de Boys <17 en Girls <19. Sam Gerrits, Elfi Markus, Lianka Radyzminski en Pieter de Loos vielen allemaal net buiten het podium. Zij werden dan ook vierde in hun klasse.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?