Van der Heijden haalt het niet in El GounaVan der Heijden haalt het niet in El Gouna

Milou van der Heijden (PSA-38) heeft de eerste ronde van de kwalificatie van de El Gouna International Squash Open 2018 niet overleeft. In de sterk vertegenwoordigde kwalificatie draw was Julianne Courtice (PSA-47) nipt te sterk.

De El Gouna Squash Open is de laatste jaren gegroeid tot één van de sterkst bezette toernooien op de PSA World Tour. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen zijn er acht qualifier plekken in het hoofdtoernooi, maar dan moet je het hoofdtoernooi wel eerst halen. Voor van der Heijden was de eerste ronde helaas het eindstation. Tegen Julianne Courtice kwam ze 1-2 voor (8-11, 11-8, 11-13), maar kon ze de wedstrijd nét niet binnenhalen. De vierde (11-8) en vijfde game (11-9) gingen naar de Engelse.

Met de uitschakeling van de drievoudig Nederlands kampioene verdwijnt ook gelijk de laatste landgenoot uit het toernooi. Klik hier voor de draws van de El Gouna International Squash Open 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?