Schrijf je nu in voor JUNKIES 23Schrijf je nu in voor Junkies 23

Ieder jaar wordt het legendarische Junkies georganiseerd bij 'MeerSquash in Hoofddorp. Jason Morris organiseert alweer voor de 23ste keer dit teamtoernooi. Schrijf je nu nog in!

De afgelopen jaren speelde topspelers zoals Jaymie Haycocks, Tim Weber en Bart Ravelli mee en dat zal dit jaar niet anders zijn. Tijdens het toernooi wordt er drie dagen gesquasht, maar draait het vooral om de gezelligheid. Zo is er ieder jaar een themafeest op de club, wordt er gebarbecued en is er een trip naar Amsterdam.

Nieuw dit jaar is dat je suggesties kan aandragen voor het themafeest op zaterdag. Heb jij een leuk idee? Laat het dan weten op de Facebook pagina!

Inschrijven kan als team van 6 met minimaal 2 vrouwen. Per persoon betaal je 120 euro, inclusief twee keer avondeten, ontbijt, de activiteiten en het themafeest op de club. De inschrijving voor Junkies loopt via Jason Morris. Klik hier voor de Facebook pagina om je in te schrijven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?