Dertiende speeronde Dunlop Heren Eredivisie 2017-2018Dertiende speelronde Dunlop Heren Eredivisie 2017-2018

Morgen staat de dertiende speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. Koploper Coulisse/Twente speelt uit bij het enige team dat dit seizoen van hun heeft kunnen winnen: De Online Drogist Match Amsterdam. Nummer twee 'MeerSquash speelt de lastige uitwedstrijd tegen Labee Group/SportCity Dordrecht en Poort80/MAX krijgt Victoria Squash Rotterdam op bezoek.

De koploper in de Eredivisie met 100 punten uit 10 wedstrijden is de landskampioen van vorig seizoen, Coulisse/Twente. Met 4 punten voorsprong hebben ze 20 punten nodig in de komende twee wedstrijden. Morgen moeten Raphael Kandra (PSA-39), Laurens Jan Anjema en Tiago Goriely (PSA-276) voor de eerste punten gaan zorgen. Match zet daar Marc ter Sluis (PSA-206), Tom Lucas en Nick Kuys tegenover, waardoor normaal gesproken alleen in de openingspartij een kleine kans ligt.

SportCity Dordrecht ontvangt in hun laatste wedstrijd van het seizoen concurrent 'MeerSquash. Voor de thuisploeg is een dikke zege nodig om in theorie nog kans te maken op de tweede plek. Met Sebastiaan Weenink, Dylan Bennett en Rene Mijs spelen ze in hun favoriete opstelling van dit seizoen. Ook 'MeerSquash komt met dezelfde spelers in actie als ze al het hele seizoen doen. Kopman Paul Coll (PSA-9) voert het team aan dat verder bestaat uit Tim Weber en Bart Ravelli. De wedstrijd is live te volgen via de livestream.

De laatste wedstrijd van de avond kent waarschijnlijk drie spannende wedstrijden. Roberto Kalshoven en Joris Wagenaar openen de avond in Beverwijk. Vervolgens zet MAX Iker Pajares (PSA-57) in, die op positie één Nederlands kampioen Piëdro Schweertman tegenkomt. Op positie twee treffen Jens Schoor (PSA-101) en Joeri Hapers (PSA-157) elkaar vervolgens om de avond af te sluiten.

Klik hier voor de stand van de Dunlop Heren Eredivisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?