Oh Oh Den Haag Open terug op de kalenderOh Oh Den Haag Open terug op de kalender

De tweede editie van de Oh Oh Den Haag Open wordt dit jaar op 12 mei georganiseerd bij Houtrust squash in Den Haag. De eerste editie in april 2017 trok ruim 120 deelnemers en was daarmee een enorm succes.

De organisatie bestaande uit Sebastiaan Weenink en Marc ter Sluis heeft er voor gezorgd dat zowel de heren als dames A de status PSA Closed satellite heeft. Dit betekent dat zowel nationale als internationale spelers punten kunnen verzamelen voor de PSA World Ranking. Op dit moment staan er al spelers ingeschreven uit onder meer: Engeland, Wales, Noorwegen, België en Turkije. Naast profspelers kunnen ook reguliere A spelers zich inschrijven voor deze categorie die vrijdag 11 mei start.

Naast de twee hoogste categorieën kan worden gespeeld in zowel heren als dames B, C en D een gemixte recreanten categorie en een soccersquash poule.

Meer informatie is te vinden op www.denhaagopen.nl. Inschrijven kan via toernooi.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?