Anjema trainer Squash DelftLaurens Jan Anjema trainer Squash Delft

Squash Delft haalt naast de huidige trainer Sebastiaan Weenink opnieuw een toptrainer binnen, en niet de minste. Laurens Jan Anjema komt het team versterken.

Anjema zal bij Squash Delft les gaan geven op de donderdagavond. De Hagenaar is Nederlands beste squasher ooit en zal al zijn ervaring vanuit zijn profcarierre meenemen de squashbaan op. Een unieke gelegenheid voor jou om daar wat van op te steken en er je voordeel mee te doen.

Anjema is een voorstander van het complete plaatje en zal ook binnen zijn lessen aandacht hebben voor het fysieke gedeelte van het squashspel. Ook het voetenwerk en de manier van bewegen op de squashbaan zal niet onderbelicht blijven. Ben jij degene die wil weten wat er allemaal nodig is om je niveau serieus naar een hoger niveau te tillen, dan is hij de man voor jou. 

De eerste trainingen gaan starten bij Squash Delft op donderdag 17 mei a.s.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?