Veertiende speelronde Dunlop Heren EredivisieVeertiende speelronde Dunlop Heren Eredivisie 2017-2018

Morgen is de laatste speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie. Koploper Coulisse/Twente heeft aan 9 punten genoeg om in eigen huis de titel binnen te halen. Hiervoor moeten ze wel nummer 4 CS Drachten / Froconsur verslaan.

In dit Eredivisie seizoen verloor Twente maar éénmaal. In eigen huis was De Online Drogist Match Amsterdam toen verrassend te sterk. Normaal gesproken volgt er morgen geen tweede nederlaag voor de landskampioen van vorig seizoen. Met Laurens Jan Anjema, Aqeel Rehman (PSA-116) en Hessel Reekers moeten ze sterk genoeg zijn om de titel binnen te halen ten opzichte van Roee Avraham (PSA-168), Thijs Roukens (PSA-380) en Jorrit de Vries.

Achtervolger 'MeerSquash moet hopen op een stunt van CS Drachten en zelf de volle 12 punten halen. Iets wat ongetwijfeld een lastige opgave gaat worden. Met Paul Coll (PSA-10), Bart Ravelli en Tom Schreurs in het team spelen ze met een geheel Hoofddorps team. Poort80/MAX zet daar met Joshua Masters (PSA-50), Iker Pajares (PSA-55) en Roel Zwagerman een vergelijkbaar team tegenover.

In Rotterdam spelen Victoria Squash Rotterdam en Match Amsterdam tegen elkaar. De nummers 6 en 7 van de Eredivisie willen beide geen laatste worden en dat is te zien aan de opstellingen. Piëdro Schweertman, David Evans en Joeri Hapers (PSA-156) komen in actie voor de thuisploeg. Rui Soares (PSA-106), Sean Conroy (PSA-141) en Marc ter Sluis (PSA-202) gaan waarschijnlijk zorgen voor drie spannende partijen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?