Van der Heijden haalt hoofdtoernooi British OpenVan der Heijden haalt hoofdtoernooi British Open

Milou van der Heijden (PSA-40) heeft het hoofdtoernooi gehaald van de British Open Squash 2018. De drievoudig Nederlands kampioene overleefde knap twee rondes van de kwalificatie. In het hoofdtoernooi treft ze in Raneem El Welily (PSA-2) de nummer twee van de wereld.

In de eerste ronde van de kwalificatie trof ze Kace Bartley (PSA-88) uit Engeland. Na iets meer dan een half uur stapte van der Heijden als winnares van de baan (11-6, 12-10, 6-11, 11-8). Ook in de tweede ronde wist ze 3-1 te winnen. Toen versloeg ze Liu Tsz Ling (PSA-32) (12-10, 11-7, 6-11, 11-4).

In de eerste ronde van het hoofdtoernooi treft ze in Raneem El Welily een tegenstandster van formaat. Klik hier voor de complete draw van de British Open.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?