Al 90 inschrijvingen voor NK DubbelAl 90 inschrijvingen voor NK Dubbel

Op de banen van Squash Time Eindhoven zullen de jaarlijkse dubbelkampioenschappen plaatsvinden. Momenteel staat de teller al op 70 koppels in de diverse categorieën. Schrijf je nu nog in!

Naast de traditionele categorieën (Elite, Top en Subtop) is er ook in 2018 een jeugdcategorie. Je kan je natuurlijk inschrijven bij de mannen, vrouwen en in de mix. Veel spelers kiezen er dus ook voor om in twee categorieën te spelen.

Daarnaast wordt er op zaterdag een lunch aangeboden en wordt de dag afgesloten met een feestavond bij Squash Time. Ook is er mogelijkheid tot overnachten op het centrum. Kortom: meld je aan met je maatje en wie weet zijn jullie op 3 juni wel de nieuwe Nederlandse kampioenen!

Inschrijven kan via www.toernooi.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?