LuxfordsLuxfords St George’s Hill pakt PSL

De mannen van Luxfords St George’s Hill hebben de PSL op hun naam geschreven. In de finale was het team, met onder andere Dylan Bennett in de gelederen, met 3-2 te sterk voor Tradition @ RAC. 

In de twee openingspartijen was er nauwelijks sprake van spanning tussen de twee beste ploegen van de Engelse Eredivisie. Joelle King (PSA-4) was veel te sterk voor Alice Green (PSA-148), die op haar beurt Alison Waters (PSA-10) verving. Aan de andere kant ging Bennett met 3-0 onderuit tegen George Parker (PSA-53).

Ben Coleman (PSA-45) zette Tradition vervolgens op een 1-2 voorsprong door Charlie Lee (PSA-85) in een vijfsetter te verslaan. Lang konden ze hier niet van genieten door de zege van Tom Richards (PSA-32) op Alan Clyne (PSA-39). De beslissende party ging als laatst tussen de nummer één van de wereld, Mohamed Elshorbagy (PSA-1), en Daryl Selby (PSA-19). De Egyptenaar tikte Selby helaas rap van de baan voor de neutrale toeschouwer (11-7, 11-7, 11-3), waardoor Luxfords St George’s Hill de titel binnenhaalde.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?