PSA Dubai World Series Finals SquashPSA Dubai World Series Finals Squash

De draws voor de PSA Dubai World Series Finals Squash zijn door de organisatie bekend gemaakt. Zowel bij de heren, als bij de vrouwen zijn de acht best presterende spelers en speelsters uitgenodigd voor het prestigieuze evenement dat van 5 tot 9 juni wordt gehouden in Dubai.

Bij de heren treffen Mohamed Elshorbagy (PSA-1), Marwan Elshorbagy (PSA-2), Gregory Gaultier (PSA-4) en de man in vorm, Miguel Angel Rodriguez (PSA-14) elkaar in poule A. Deze poule oogt sterker dan poule B waar Ali Farag (PSA-2), Tarek Momen (PSA-5), Simon Rösner (PSA-6) en Karim Abdel Gawad (PSA-7) onderling gaan uitmaken welke twee spelers de halve finale halen.

Ook bij de vrouwen wordt er gespeeld in twee poules van vier. Nour El Sherbini (PSA-1), Nour El Tayeb (PSA-3), Joelle King (PSA-4) en Nouran Gohar (PSA-5) bezetten de sterke A poule. Raneem El Welily (PSA-2), Camille Serme (PSA-6), Laura Massaro (PSA-7) en Sarah-Jane Perry (PSA-8) bezetten de andere poule.

Klik hier voor de schema's van de PSA Dubai World Series Finals Squash.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?