Matthew vervangt geblesseerde ElshorbagyMatthew vervangt geblesseerde Elshorbagy

Nick Matthew (PSA-11) krijgt een herkansing voor een waardig afscheid. De Engelsman had zijn laatste toernooi op de PSA World Tour gespeeld, maar vervangt tijdens de Dubai World Series Finals Marwan Elshorbagy (PSA-3). De nummer drie van de wereld moest zich afmelden met een hamstring blessure.

Voor Matthew is de Dubai World Series Finals een toetje op het seizoen. De huidige nummer 11 van de wereld miste het toernooi door zijn vroege uitschakeling op de British Open. Daar was Raphael Kandra (PSA-37) verrassend genoeg te sterk voor de drievoudig wereldkampioen.

De hamstringblessure is voor Elshorbagy een zuur einde van een succesvol squashseizoen. De jongste Elshorbagy broer begon dit squashjaar als nummer zeven van de wereld, maar vindt zichzelf terug op een derde plek. Met overwinningen tijdens de Motor City Open én de El Gouna Internationaal pakten hij twee grote overwinningen.

Klik hier voor de schema's van de PSA Dubai World Series Finals Squash.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?