154 spelers op NK Dubbel 2018154 spelers op NK Dubbel 2018

Maar liefst 154 spelers strijden morgen en overmorgen in negen categorieën voor de titels tijdens het NK Dubbel 2018. De nationale titelstrijd in alle mogelijke dubbelcombinaties lokte veel nationale toppers naar Eindhoven, waar het toernooi gespeeld wordt.

Squash Time heeft er veel aan gedaan om het NK Dubbel speciaal te maken. In samenwerking met de SBN is er veel aandacht geweest voor de inschrijfprocedure en organiseren ze een feestavond op de zaterdag.

In de Heren Elite zijn Tom Lucas en Nick Kuys als eerste geplaatst voor het duo van MAX Roberto Kalshoven en Roel Zwagerman. Bij de vrouwen voeren Judith Diepeveen en Floortje Slot het deelnemersveld aan. Zij krijgen onder andere concurrentie van de duo's Milou van der Heijden en Nikki van der Heijden en het lage geplaatste duo Fleur Maas en Daniek Krukkert.

In de Mix zijn er maar liefst 16 inschrijvingen, waardoor er een perfect schema ontstaat. Het moet raar lopen willen Milou van der Heijden en Dylan Bennett daar de titel niet pakken. Roberto Kalshoven en Sharona Teeling zouden volgens de plaatsing de grootste tegenstanders moeten zijn.

Naast de Elite categorieën wordt er ook nog gestreden in de Top en Subtop. Klik hier voor alle schema's van het NK Dubbel 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?