DPD hoofdsponsor SBNDPD hoofdsponsor Squash Bond Nederland

DPD Nederland heeft zich tot eind 2019 als hoofdsponsor verbonden aan Squash Bond Nederland (SBN). Daarnaast treedt de pakketdienstverlener de komende anderhalf jaar op als partner van TMG Squash en de PSA.

Na de succesvolle sponsoring van twee PSA-toernooien in 2017 in het Frans Otten Stadion, in samenwerking met TMG Squash, gaat het bedrijf zich nu richten op de landelijke squashmarkt. DPD zal daarbij onder meer als titelsponsor gekoppeld worden aan de activiteiten die door SBN en TMG Squash worden georganiseerd, waaronder de SBN-Competitie, de diverse nationale kampioenschappen, de TMG Junior Series en de Dutch Junior Open.

 

Naast de partnerships met SBN en TMG Squash, heeft DPD ook een overeenkomst gesloten met de Professional Squash Association (PSA). Hierdoor zal Nederland in 2019 het decor zijn van een internationaal topevenement voor mannen en vrouwen met deelname van een groot aantal wereldtoppers. Meer details omtrent dit evenement volgen in de komende weken.

 

Eric Dietz, algemeen directeur van DPD Nederland, ziet een duidelijke ‘match’ tussen DPD en de squashsport. “Squash is snel en dynamisch en wordt beoefend door honderdduizenden mensen in Nederland. De sport is zich snel aan het ontwikkelen op het gebied van evenementen, media, broadcasting en interactieve squashbanen, en we zien nog volop groeipotentie. We verbinden ons daarom graag aan de squashsport om de bekendheid van de sport verder te laten groeien en de toekomst mede vorm te geven.”

 

De support van de nieuwe hoofdsponsor komt op een uitstekend moment voor SBN aldus Sven Wouters, directeur van de squashbond: “SBN heeft de afgelopen jaren een flinke reorganisatie doorgevoerd en met het sponsorschap van DPD hebben we nu de mogelijkheid om ons kader te versterken, de sport in Nederland (verder) te professionaliseren, nieuwe activiteiten te ontplooien en een ‘legacy’ te creëren die squash ook op lange termijn vooruit helpt. We kijken dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking met DPD.”

 

Jarenlange partner en sportieve sponsor Dunlop blijft verbonden aan SBN als co sponsor van alle SBN activiteiten.

 

Het eerste evenement waar DPD als hoofdsponsor optreedt is de DPD NK Dubbel dat dit weekend plaatsvindt bij Squash Time in Eindhoven.


Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?