Goede sfeer tijdens DPD Nk Dubbel 2018Goede sfeer tijdens DPD NK Dubbel 201

Welgeteld 243 wedstrijden waren er nodig om de 9 dubbelkampioenen van 2018 te bepalen. In totaal zijn er 566 games gespeeld met een totaal van 10069 punten. 71 games zijn beslist met sudden death (11/10) en in 12 gevallen was dit in de beslissende 3e game.

Een van deze 12 wedstrijden was de finale herentop. Bij de stand 11/10 8/11 en 10/10 moest een punt de beslissing brengen wie met de titel aan de haal zou gaan. Uiteindelijk waren Sander Bouwmeester en Mark de Wit de winnaars.

16 personen mogen zich een jaar lang Nederlands Dubbel Kampioen squash noemen doordat ze de beste zijn (met partner) in zijn of haar categorie. 2 van deze 16 hebben TWEE titels in de wacht gesleept. Dit zijn Sander Bouwmeester en Milou van der Heijden. 

Voor van der Heijden betekent dit dat ze nu al 3 nationale titels in 2018 op haar naam heeft weten te schrijven. Bijzonder is dat Van der Heijden dit wist te doen met haar broer (Dylan Bennett) in de mix en zus (Nikki van der Heijden) in de damesdubbel.

Winnaars in de subtop :
Mix     : Sander Bouwmeester en Mandy Bekker
Heren : Xavier Gottgens en Koen Vergouwen
Dames: Marielle Kloosterman en Tamara Schreuder

Winnaars in de top :
Mix      : Geert Juyn en Lieke Bootsma
Heren  : Sander Bouwmeester en Mark de Wit
Dames : Gabri Jourdin en Mirella Leurs-van Halen

Winnaars in de elite :
Mix       : Dylan Bennett en Milou van der Heijden
Heren   : Nick Kuys en Tom Lucas
Dames  : Milou van der Heijden en Nikki van der Heijden

Na twee lange dagen met veel squash en plezier werd het toernooi zoals het hoort afgesloten met een prijsuitreiking met flink wat zilverwerk welgeteld 54 bekers moesten er uitgereikt worden. Deze bekers, evenals de schitterende toernooishirts waren beschikbaar gesteld door co-sponsor van het DPD NK Dubbel: QUIZzzit.

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?