Victoria lanceert Rotterdam Squash AcademyVictoria lanceert Rotterdam Squash Academy

De Rotterdamse squashvereniging Victoria lanceert na de zomer de Rotterdam Squash Academy (RSA) met de internationaal gelouterde toptrainer Ken Flynn als hoofdcoach.

De RSA richt zich op het trainen en ondersteunen van top (jeugd)spelers en jonge senioren met een PSA ranking. Spelers die mee doen aan de RSA hebben de keuze uit diverse pakketten. Hierin zijn minimaal twee groepstrainingen per week en één privésessie opgenomen. Ook wordt een persoonlijk weekschema opgesteld met aandacht voor onder meer techniek, tactiek, conditie en mentaliteit, krijgen de spelers uitgebreide fitnessmogelijkheden en worden ze gecoacht tijdens verschillende nationale en internationale toernooien.

Met Flynn heeft de RSA een trainer in huis gehaald die ruime ervaring heeft met het runnen van academies op verschillende plekken in de wereld. Als professionele speler was hij de nummer 48 van de wereld en als jeugdbondscoach van Maleisië, in de periode 2014-2017, begeleidde hij onder andere Sivasangari Subramaniam naar de top.

De RSA wordt zondag 10 juni om 14.00 uur gepresenteerd tijdens de Victoria Jeugd Open in Rotterdam. Vragen omtrent de academie kunnen ook via rsa@squash-rotterdam.com gesteld worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?