Dunlop sluit seizoen af in HoofddorpDunlop sluit seizoen af in Hoofddorp

Het Dunlop Squash Circuit sluit het seizoen traditioneel af met de Adri van Noort Memorial, ter nagedachtenis aan de memorabele toernooileider. Ook dit jaar wordt dit gehouden bij 'MeerSquash in Hoofddorp.

Inschrijven kan zoals altijd via Toernooi.nl en is mogelijk in de Heren A, Heren B, Heren C, Heren D, Dames A, Dames B, Dames C of Dames D. Op dit moment staan er een kleine 30 spelers ingeschreven, maar de inschrijving is nog open tot en met volgende donderdag.

In de Heren A is dit toernooi weer prijzengeld te verdienen. Voor alle andere categorieën stelt Dunlop prijzen beschikbaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?