Sherbini en Elshorbagy sluiten seizoen goed afSherbini en Elshorbagy sluiten seizoen goed af in Dubai

Nour El Sherbini (PSA-1) en Mohamed Elshorbagy (PSA-1) hebben hun jaar goed afgesloten bij de PSA Dubai World Series Finals in Dubai. De nummers één van de wereld versloegen beide een landgenoot in de finale.

Bij de vrouwen haalde El Sherbini en Raneem El Welily (PSA-2) niet voor het eerst dit seizoen samen de finale. Waar El Sherbini vorig jaar nog verloor in de finale liet ze er dit jaar geen twijfel over bestaan. Na een 1-0 voorsprong (11-5) wist El Welily nog gelijk te maken (9-11), maar daarna was de koek op (11-8, 11-5). Voor de nummer één van de wereld is het na de China Open, Carol Weymuller Open, Hong Kong Open, PSA Masters, Tournament of Champions én British Open alweer haar zevende grote titel van dit jaar.

Ook bij de mannen was het een Egyptisch onderonsje in de finale. Elshorbagy trof daar landgenoot Ali Farag (PSA-2), die op zijn beurt won van de inmiddels gestopte Nick Matthew. Farag kwam nog 0-1 voor (9-11), maar kon niet voorkomen dat Elshorbagy de kroon zette op zijn geweldige jaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?