Veel geslaafge WSF trainer coach diplomaVeel geslaagden WSF trainer coach diploma

Vorige week zijn Laurens-Jan Anjema, Bart Ravelli, Thijs van der Pluijm, Frank Goossens, Megan van Drongelen, Bjarni Kemperman, Marcel Hallema, Damian Verkaik en Willem van Meerkerk, geslaagd voor het internationaal erkende WSF level 1 trainer/coach diploma.

Onder de bezielende leiding van trainer/coach Ronny Vlassaks hebben de deelnemers 4 dagen lang intensief gewerkt bij sportcentrum Match in Amsterdam om zich de theorie en praktijk van de WSF level 1 methodiek eigen te maken. Alle deelnemers waren zeer enthousiast over de tools die zij in handen hebben gekregen om les te kunnen geven aan beginnende squashers.

Ook trainer/coach Ronny Vlassaks kijkt met voldoening terug op deze opleiding:
Om te zien dat die toppers als speler nu ook in het trainersvak actief willen zijn, daar ben ik erg trots op. Juist vanwege dat niveau van de deelnemers, was deze cursus een van de sterkste WSF level 1 die ik tot op heden verzorgd heb. De 4 dagen opleiding zaten vol met hard werken, veel plezier en ook een behoorlijke load aan informatie. Het resultaat was dan ook verbluffend, allemaal geslaagd.

Als je zelf ook een WSF level 1 trainer/coach opleiding wil gaan volgen, maak dit dan kenbaar door een mail te sturen naar info@squashbond.nl . Bij voldoende belangstelling start er in september een volgende cursus. Meer informatie over de WSF trainer/coach opleidingen vind je hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?