Acht jonge spelers moeten gezicht wordenAcht jonge spelers moeten gezicht worden van de nieuwe generatie

Het WSF en de PSA hebben acht spelers uitgenodigd met het doel om actief deel te nemen aan de volgende generaties en de toekomst van squash te vormen als een levendige en gezonde sport. Geheel symbolisch is de aankondiging aan de vooravond van de Olympische dag, bedoeld om jongeren aan te moedigen om te bewegen, te leren en nieuwe sporten te ontdekken.

De SquashFORWARD-leden uit de hele wereld brengen elk hun eigen perspectief op de toekomst van hun sport. Ze worden de ambassadeurs van duizenden jonge spelers op internationaal niveau en proberen de aspiraties van hun generatie te vangen. Nour El Sherbini uit Egypte (PSA-1) en Diego Elias uit Peru (PSA-11) zullen de groep co-voorzitter zijn.

Daarnaast bestaat het team uit Eain Yow NG (PSA-47), Dimitri Steinmann (PSA-86), Victor Crouin (PSA-88), Satomi Watanabe (PSA-48), Marina Stefanoni (PSA-74) en Nadia Usenko (PSA-97).

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?