TMG DPD Grand FinalTMG DPD Grand Final: 7,5 jaar TMG!

Afgelopen zondag waren er maar liefst 90 TMG’ers aanwezig bij het laatste TMG toernooi van het seizoen. Naast de afsluiting van het seizoen was er nog een speciale aangelegenheid, zo vierde TMG haar 7,5 jarige jubileum! Dit jubileum werd naast de normale categorieën extra gevierd met twee extra categorieën de TMG Classics en ALL Ladies (TMG Moeders). Zoals altijd werden tijdens de Grand Final ook weer de TMG wisselbekers uitgereikt aan de winnaars van het algemeen klassement.

TMG Classics
Bij de TMG Grand Final was dit keer een speciale categorie voor de spelers die in de beginjaren van TMG heel veer toernooien hebben gespeeld. Zij mochten nog één keer terugkomen! Twee bekende gezichten voor veel TMG’ers stonden in de finale, Marc ter Sluis en Nick Kuys. Medeoprichter van TMG Marc won deze finale met 3-0. Roel Zwagerman werd 3e. De TMG Classics was een reünie van spelers, zo waren Joram Metiary en Christian Koll ook van te partij, zij stonden in de finale van het allereerste TMG toernooi ooit 7,5 jaar geleden.

ALL Ladies (TMG Moeders)
De moeders mochten dit keer ook aan de bak! Niveau was hierbij niet van belang, het ging vooral om plezier in deze categorie. Deze categorie bleek een waar succes met nu al 9 aanmeldingen! Titia Wilmink-Posdijk was de sterkste, zij won in de finale van Henske Mols. Natasja Radzyminski werd 3e. Deze categorie is absoluut voor herhaling vatbaar.

All Stars
Bij de All Stars werd de absolute klassieker dit keer de finale, Rene Gerrits speelde tegen Berry Vetjens. Natuurlijk werd dit opnieuw een 5-setter, dit keer was Rene Gerrits aan de winnende hand door met 11-9 in de 5e game te winnen van Berry. Ook de wedstrijd om plek 3 werd een 5-setter tussen Lars Rustenburg en Achi Charradi. Lars won deze wedstrijd ook met 11-9 in de 5e game.

Mini’s
Bij de jongste categorie van het toernooi waren dit keer maar liefst 13 spelers aanwezig waarvan veel nieuwe gezichten. Opnieuw liet Fay Karim zien de beste te zijn van dit seizoen in haar categorie, zij won in de finale met 3-0 van Imran Farrouki. In de strijd om plek 3 won Youri Wouda van Stefan Jansen met 3-1. De plate strijd werd gespeeld tussen de broertjes Ludwig, dit keer won Timothy van Christopher en won de plate.

Rookies
De grootste categorie van dit toernooi was de Rookies met 17 spelers. Erica Blonk was hier een grote verassing, zij won in de kwartfinale met 3-1 van de nummer 1 geplaatste Bram van Bemmel. Uiteindelijk wist Ruby Huisman te winnen van Erica in de halve finale met 3-0. Ruby speelde in de finale tegen de nummer 2 geplaatste Meike van Dalen. Meike won in de finale met 3-0 van Ruby. Erica Blonk werd 3edoor met 3-0 te winnen van Renske Huntelaar. Niklas Pantazidis won de plate.

Beginners
Bij de C-categorie van dit toernooi, de Beginners, waren dit keer 12 spelers van de partij. De nummer 1 geplaatste Annamaria Machalova en de nummer 2 geplaatste Jazzley Roobeek wisten zich te plaatsen voor de finale. In de poule van Jazzley was dit nog erg spannend, Milan Roks en Aiden Vetjens hadden evenveel games gewonnen, maar toch kwam Jazzley als winnaar uit de poule. Annamaria wist haar plaatsing waar te maken en won met 3-1 in de finale van Jazzley. Milan Roks won uiteindelijk het brons door met 3-0 te winnen van Quinten Verkaik. Raven Steenbrink won de plate.

Gevorderden
De Gevorderden categorie werd dit keer gespeeld in een poule van 4 spelers. Guido Lindner won al zijn wedstrijden met 3-0 en werd daarmee 1e. Mohan verloor alleen van Guido en werd daarmee 2e. De strijd om het brons werd gespeeld door Lars van Dongen en Valentijn Hofman. Dit keer was Valentijn Hofman de sterkste, hij won met 3-1 van Lars van Dongen.

Elite Jongens
In de hoogste jeugdcategorie van dit TMG toernooi waren dit keer 11 TMG’ers aanwezig. Sebastiaan Hofman wist zonder gameverlies de finale te halen, en won ook zonder gameverlies de finale van de Limburgse Pieter de Loos. De strijd om het brons werd gespeeld tussen Sam Gerrits en Bjarni Kemperman. Sam Gerrits won deze wedstrijd uiteindelijk met 3-1. De plate ging naar de Limburgse Jerry Bisschops.

Elite Meisjes
Tijdens de TMG Grand Final was er dit keer ook een Elite Meisjes categorie. Hier waren deze keer 4 meiden aanwezig. Lianka Radzyminski wist al haar wedstrijden in de poule te winnen en werd daarmee 1e. Bij de andere meiden was het toch spannender. Zo wist Feline Posdijk te winnen van Naomi Nohar, Naomi won van Emme-Lotte Boon en Emme-Lotte won van Feline. Dit maakte het erg spannend in de poule. Uiteindelijk werd Naomi 2e, Emme-Lotte 3e en Feline Posdijk won de plate.

Bron: TMG Squash

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?