Veldkamp mist hoofdtoernooi in Parijs niptVeldkamp mist hoofdtoernooi in Parijs nipt

Sanne Veldkamp (PSA-138) is er net niet in geslaagd op zich te kwalificeren voor het hoofdtoernooi van de Tournament of Pyramides Squash 2018 in Parijs. In de tweede ronde van de kwalificaties sloeg ze zich bijna langs Ali Hemingway (PSA-107).

Voor Veldkamp was het toernooi een uitgelezen kans op punten te verdienen voor de PSA World Tour. Normaal gesproken is een $15.000 dollar toernooi in Europa vrij sterk bezet, maar deze keer was dit niet het gevoel. De speelster van Victoria Squash Rotterdam won haar eerste wedstrijd in de kwalificatie van Paulina Krzywicka (PSA-158) met 3-1 (11-7, 9-11, 11-6, 11-9). In de tweede ronde trof ze de hoger aangeslagen Ali Hemingway. De wedstrijd ging gelijk op (12-10, 9-11, 11-6, 6-11) en ook de vijfde game was spannend. Helaas ging deze nipt naar de speelster uit Wales (12-10).

Klik hier voor de draw van de Tournament of Pyramides Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?