Open bid NK Masters 2018 Open bid NK Masters 2018 en NK Jeugd onder 11, 15 en 19

Afgelopen zaterdag is het SBN Beleid Evenementen Toekenning goedgekeurd op de ALV. Met ingang van het seizoen 2018-2019 introduceert SBN daarmee een nieuw evenementenbeleid. In de afgelopen jaren heeft SBN zijn evenementen vaker in samenwerking met derden georganiseerd. De SBN heeft de visie om de activiteiten niet alleen als toernooien maar ook steeds meer als evenementen te organiseren met extra activiteiten, marketing en evenementbeleving. Het moet een beleving zijn voor deelnemers, toeschouwers en sportliefhebbers om een SBN activiteit te bezoeken. 

Door samen te werken en krachten te bundelen met evenementenorganisaties en centra wil SBN deze visie realiseren met als doel de algemene promotie van de squashsport naar een nog hoger niveau brengen. SBN dient hierbij de kwaliteit van de evenementen te waarborgen door het stellen van kwaliteitsnormen en ondersteuning te bieden aan de organiserende partij.

Voor komend seizoen zijn er twee evenementen op de agenda om toe te kennen aan organisaties/centra de NK Masters (8 & 9 december 2018) en NK Jeugd NK Jeugd <11, <15, <19 (12 & 13 januari 2019). I.v.m. de afwachting van goedkeuring ALV is het proces voor de toekenning van evenementen niet eerder gestart. 

Aanmeldtermijn NK Masters 2018: 10-07-18
Aanmeld termijn NK Jeugd <11 <15, <19 201
9: 20-07-18

Aanmeldingen dienen ingestuurd te worden binnen de gestelde termijn door middel van het aanmeldformulier naar events@squashbond.nl. Na de aanmeldtermijn zal SBN uiterlijk 4 weken later de evenementen toekennen.

Bron: www.squash.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?