DJO 2018DJO 2018 in aantocht: kom kijken!

Volgende week donderdag tot en met zondag (12 t/m 15 juli) vindt de Dutch Junior Open 2018 plaats. Hét squashfestijn voor de jeugd, waar meer dan 400 internationale, jonge talenten zullen strijden om de Nederlandse titel. Dat beloofd spannend te worden, en jij bent uitgenodigd!

 

De 400 spelers zijn van maar liefst 36 verschillende nationaliteiten. Ook de Nederlandse jeugd is natuurlijk vertegenwoordigd, kom je ze aanmoedigen? De DJO vindt plaats bij het Frans Otten Stadion in Amsterdam. We zien je graag daar!

Kan je er niet ter plekke bij zijn, maar ben je wel nieuwsgierig? Het hele evenement is live te volgen via www.djosquash.nl met livestreaming van het centre court. En geloof ons: dit wil je zien! Als je zelf weleens twijfelt of je mee wil doen aan de DJO, is komen kijken een goed idee om te kijken hoe het eraan toe gaat en de sfeer te proeven. Je kan hier ook honderden squashende leeftijdsgenoten ontmoeten, netwerken en natuurlijk de technieken van toptalenten bestuderen.

Bron; www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?