Anjema als eerste geplaatst World MastersAnjema als eerste geplaatst World Masters

Laurens Jan Anjema is als eerste geplaatst voor de World Masters, dat van 29 juli tot en met 4 augustus wordt gespeeld in Charlottesville. Het McArthur Squash Center verwelkomt dan maar liefst 802 spelers uit 63 landen, waaronder flink wat landgenoten.

Iedereen ouder dan 35 jaar kan meedoen aan het WK voor masters deze zomer. In 19 categorieën gaan ruim 800 spelers de strijd met elkaar aan. Voor Anjema is het zijn eerste deelname, waarbij gelijk als eerste geplaatst is in de Men 35+. Zijn grootste concurrent lijkt op het eerste oog Alister Walker. Ook Robert Jan Anjema heeft een plaatsing meegekregen van de organisatie. Hij is als 3e/4e geplaatst in de Men 65+.

Klik hier voor alle plaatsingen van de World Masters.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?