Dutch Junior Open Squash 2018 begonnenDutch Junior Open Squash 2018 begonnen

De Dutch Junior Open Squash 2018 is vandaag begonnen in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. In totaal spelen er 413 spelers uit 36 landen in de tien categorieën. Zowel bij de jongens als bij de meisjes wordt er gespeeld in de U11, U13, U15, U17 en U19.

Vanuit Nederlands perspectief liggen er voldoende kansen op een goede klassering dit weekend. In de Boys U11 zouden Evan Morris en Jack van Drongelen volgens hun plaatsing de halve finale moeten kunnen halen. Echter is het bij de jongste categorieën altijd lastig in te schatten hoe sterk de oppositie is, omdat zij wellicht weinig tot geen Europese toernooien hebben gespeeld.
Bij de meisjes is Elcke Mols de hoog geplaatste speelster. De Nederlands kampioene speelt eerst in een poule, waar ze bij de eerste twee moet eindigen.

In de Boys U15 is Rowan Damming de hoogst geplaatste Nederlanders. Hij zou de kwartfinale moeten kunnen halen, maar misschien zit er wel meer in voor de Squash Time speler. Bij de meisjes is Lianka Radyzminski als tweede geplaatst door de organisatie.

Ook in een categorie hoger mogen we hopen dat er lang een landgenoot in het hoofdschema zit. Sebastiaan Hofman is als 5/8e geplaatst. Luke Stauffer (3/4) en Tom Schreurs (5/8) zijn in de U19 ook nog kanshebbers. Bij de meisjes in dezelfde klasse is Fleur Maas als tweede geplaatst voor Megan van Drongelen en Gabi Fritsche.

Klik hier voor alle schema's van de Dutch Junior Open Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?