WK Junioren begonnen in ChennaiWK Junioren begonnen in Chennai

Het WK Junioren is vandaag begonnen in Chennai, India. Onder de deelnemers vinden we geen landgenoten terug.

Net als vorig jaar valt het WK Junioren praktisch samen met de Dutch Junior Open Squash. Mede hierdoor speelden er flink wat Europese spelers en speelsters niet in Amsterdam, maar in de Indiase miljoenenstad. Bij de mannen is Marwan Tarek (PSA-280) als eerste geplaatst voor zijn landgenoot Mostafa Asal (PSA-71). De eerste Europeaan is Nick Wall (PSA-221). Hij zou volgens zijn plaatsing de kwartfinale moeten halen.

Bij de meisjes voert Rowan Reda Araby (PSA-31) het deelneemstersveld aan. Hania El Hammamy (PSA-20) is echter de grote favoriete. Zij behoort al tot de 20 beste speelsters ter wereld. Voor Engeland zijn de ogen vooral gericht op Lucy Turmel (PSA-60).

Klik hier voor de eerste uitslagenen de draw  van het WK Junioren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?