Egyptische finales in ChennaiEgyptische finales in Chennai

In Chennai (India) staan zowel bij de meisjes als bij de jongens twee Egyptische speelsters/spelers in de finale. In beide gevallen betreft het de nummers één en twee van de plaatsingslijst.

Bij de meisjes staan Rowan Reda Araby (PSA-31) en Hania El Hammamy (PSA-20) in de finale. Beide meisjes behoren al tot de subtop in het mondiale damessquas en haalde finale zonder al te grote problemen. In de halve finale werden respectievelijk Jana Shiha (PSA-141) en Lucy Turmel (PSA-60) vrij simpel opzij gezet.

Marwan Tarek (PSA-280) was vorig jaar al de beste en staat ook nu weer in de finale. Hij treft in Mostafa Asal (PSA-71) een landgenoot die al meer in actie komt op de PSA World Tour. Of dit  doorslaggevend is zien we later vandaag.

Klik hier voor alle uitslagen en de livestream van het WK junioren in Chennai.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?