Elaraby en Asal pakken titelsElaraby en Asal pakken titels

Rowan Elaraby (PSA-31) en Mostafa Asal (PSA-71) hebben op het WK junioren in Chennai de titels gepakt. Beide versloegen een landgenoot in de eindstrijd.

Voor Elaraby is het haar tweede titel op rij. Ook vorig jaar was zij de beste en ook toen was Hania El Hammamy (PSA-20) haar tegenstandster. In de 65-minuten durende partij voerde de Egyptische de boventoon, al had ze het in drie van de vier games serieus lastig. Na een 11-4 in de eerste game kwam ze ook nog op een 2-0 voorsprong (11-9) voor El Hammamy iets terug deed (10-12). De vierde game ging dan weer naar de winnares van vorig jaar (11-9), waardoor ze zichzelf opvolgde.

Ook bij de mannen was de finale een Egyptische onderonsje. De winnaar van vorig jaar, Marwan Tarek (PSA-280) trof in Mostafa Asal (PSA-71) een lastige opponent, die ook nog eens een minder zwaar toernooi achter de rug heeft. In de finale was de nummer 71 van de wereld dan ook in straight games te sterk (11-7, 13-11, 11-4).

Klik hier voor alle uitslagen van het WK voor junioren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?