Weinig veranderingen PSA World RankingsWeinig veranderingen PSA World Rankings

Bij zowel de mannen als de vrouwen zijn er weinig veranderingen op de PSA World Ranking. Zo blijven Mohamed Elshorbagy (PSA-1) en Nour El Sherbini (PSA-1) de prestigieuze lijst aanvoeren. Voor Elshorbagy is deze maand een nieuw hoogtepunt. Hij is de nu de Egyptenaar die het langst op de nummer één positie heeft gestaan.

Naast Elshorbagy staan Ali Farag (PSA-2) en Marwan Elshorbagy (PSA-3) ook nog op het podium. Buiten de top-3 staan ook Tarek Momen (PSA-4), Karim Abdel Gawad (PSA-8) en Ramy Ashour (PSA-9) voor Egypte in de top-10. Simon Rösner (PSA-5) en Gregory Gaultier (PSA-7) zorgen voor de Europese inbreng en Miguel Angel Rodriguez (PSA-7) en Paul Coll (PSA-10) maken de top-10 compleet.

Voor de Nederlandse inbreng kijken we eerst naar Mac ter Sluis (PSA-194). Hij behoort nog net tot de 200 beste spelers ter wereld. Roshan Bharos (PSA-204) en Tess Jutte (PSA-215) zijn de andere actieve spelers op de PSA World Ranking.

Bij de vrouwen is er niets verandert in de top-20. Ook hier is het podium geheel Egyptisch. Nour El Sherbini staat nog steeds op plek één voor Raneem El Welily (PSA-2) en Nour El Tayeb (PSA-3). Daarachter komen Joelle King (PSA-4), Camille Serme (PSA-5), Nouran Gohar (PSA-6) en Laura Massaro (PSA-7) al hebben zij een flinke achterstand op plaats 3. Sarah-Jane Perry (PSA-8), Nicol David (PSA-9) en Alison Waters (PSA-10) maken de top-10 compleet.

Milou van der Heijden (PSA-39) is al jaren de hoogst genoteerde Nederlandse op de lijst. Samen met Tessa ter Sluis (PSA-88) staat ze steady op haar plek in de top-100. De derde Nederlandse is Sanne Veldkamp (PSA-138). Zij staat op dit moment 138e.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?