Anjema in finale World Masters SquashAnjema in finale World Masters Squash

Laurens Jan Anjema staat in de finale van de Mens 35+ op de World Masters Squash. De Nederlander is als eerste geplaatst en treft volgens verwachting in de eindstrijd in Alister Walker een geduchte concurrent.

Voor Anjema begon het toernooi met een wedstrijd tegen landgenoot Rene Mijs. Het werd dan wel 3-0, maar Mijs kon vrij goed bijblijven (11-8, 11-6, 11-6). Een ronde later ging Gavin Jones er kansloos af (11-4, 11-3, 11-4), waarna ook Alejandro Garbi niets in te brengen had (11-6, 11-0, 11-4). In de finale komt Anjema Alister Walker tegen uit Botswana. Hij stond ooit twaalfde op de PSA World Ranking en stond drie jaar geleden nog op de rand van de top-20.
Ook hij kende weinig problemen tot de finale.

Klik hier voor de andere finales, alle uitslagen en de livestream voor de finale.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?