Anjema pakt titel in CharlottesvilleAnjema pakt titel in Charlottesville

Laurens Jan Anjema heeft zijn eerste titel op de World Masters Squash gepakt, dat afgelopen week werd gespeeld in Charlottesville. De Hagenaar pakte bij zijn eerste deelname dus gelijk de titel.

Voor Anjema begon het toernooi met een wedstrijd tegen landgenoot Rene Mijs. Het werd dan wel 3-0, maar Mijs kon vrij goed bijblijven (11-8, 11-6, 11-6). Een ronde later ging Gavin Jones er kansloos af (11-4, 11-3, 11-4), waarna ook Alejandro Garbi niets in te brengen had (11-6, 11-0, 11-4).

In de finale trof Anjema in Alister Walker een geduchte tegenstander. De voormalig nummer 12 van de wereld haalde zonder problemen de finale, maar bleek toch niet opgewassen tegen onze landgenoot. Anjema won binnen het uur met 3-1 (11-7, 11-5, 7-11, 11-2).

Klik hier voor alle uitslagen van de World Masters Squash.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?