Dunlop maakt data en locaties bekendDunlop maakt data en locaties bekend

Het Dunlop Squash Circuit heeft de data en locaties voor het nieuwe squashseizoen bekend gemaakt. In totaal worden er verspreid over Nederland tien centra aangedaan.

Op 15 september wordt er afgetrapt bij Centre Squash Drachten. Via Westvliet (6 oktober), Squash & Cardiofit Zwolle (10 november) en Sportclub Match & Eetcafé Thijs (1 december) sluiten ze op 22 december 2018 af bij SquashTime in Eindhoven.

Zoals gebruikelijk staat eind januari de Dunlop Pre-Nationals op de agenda. Op 26 januari kan iedereen zich in vorm spelen in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. De Stadjershal (16 februari), Racket Centrum Houten (30 maart) en Squash City (25 mei) worden ook nog aangedaan, waarna het seizoen eindigt op 15 juni bij 'MeerSquash met de Adri van Noort Memorial.

Alvast inschrijven? Klik dan hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?