Nog 12 dagen tot EK squash 2018

Nog 12 dagen te gaan en dan barst de strijd los op het EK Squash 2018. SquashLife doet alvast een vooruitblik op dit grote toernooi. Vanuit Nederland reizen talenten Tom Schreurs en Luke Stauffer af naar Graz, Oostenrijk om het evenement bij te wonen. 

Bij de vrouwen zal Millie Tomlinson (PSA-27) de plaatsingslijst aanvoeren. Ook de zusje Gilis zullen mee doen in Graz. Nele Gilis (PSA-33) staat als tweede geplaatst en zusje Tinne Gilis (PSA-50) staat 3/4 geplaatst. Bij de laatste vier kunnen de Belgische zusje elkaar dus tegenkomen. Vanuit Nederland zullen er geen dames afreizen naar dit toernooi. 

Bij de mannen hebben wij wel twee troeven. Tom Schreurs en Luke Stauffer zullen meedoen bij de mannen. Het wordt voor de Nederlandse talenten vooral ervaring opdoen en veel leren. En wie weet kunnen zij verassen in Oostenrijk. Nicolas Mueller (PSA-18) zal als eerste geplaatst zijn. De Duitser Raphael Kandra (PSA-22) zal tweede geplaatst staan en een goede kans maken op de titel. 

Vorig jaar gingen James Willstrop en Camille Serme met de titel naar huis. Beide spelers zullen niet meedoen. Borja Golan is de enige speler die meedoet die ooit eerder de titel wist te winnen. Dit jaar komen er dus sowieso twee nieuwe winnaars. 

SquashLife verwacht dat bij de vrouwen de finale zal gaan tussen Tomlinson en Gilis, dit zal een spannende wedstrijd worden. Bij de mannen verwachten wij de Kandra er met de titel vandoor gaat. 

Volg het toernooi en de Nederlanders hier. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?