Inovit OpeningstoernooiInovit Openingstoernooi

Op zondag 2 september is alweer de zevende editie van het Inovit Openingstoernooi squash bij Squash Zwolle. Het openingstoernooi zal in de vorm zijn van een teamtoernooi, vergelijkbaar met een competitiewedstrijd.

Dit toernooi is een mooie gelegenheid om het squashseizoen 2018//2019 te openen. Het is een open toernooi, dus ook spelers van andere clubs kunnen deelnemen aan dit evenement.

Een team bestaat uit 4 spelers, van elke categorie 1 speler. De teams zullen d.m.v. een loting samengesteld worden, want elke speler geeft zich individueel op voor een bepaalde categorie.
De loting wordt gezamenlijk gedaan voor aanvang van het toernooi. Hierdoor kunnen er in elke categorie maximaal 16 deelnemers deelnemen.

Binnen elke team speelt de hoogste geplaatste speler tegen de hoogste geplaatste speler uit het andere team etc. via de competitievolgorde 4-2-1-3. Het toernooi zal beginnen rond 11.30 uur en de BBQ wordt rond 18 uur aangestoken.

Inschrijven is mogelijk via toernooi.nl via deze link inschrijven openingstoernooi of stuur een email naar Dagmar@squashzwolle.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?