Schrijf je nog in voor de Rotterdam Open SquashSchrijf je nog in voor de Rotterdam Open Squash

Wil jij na een mooie zomer het squashseizoen goed beginnen? Kom dan naar dé opening van het seizoen tijdens het Rotterdam Open Squash toernooi (RO18), in het weekend van 7, 8 en 9 september 2018!

De Rotterdam Open is een traditie op de banen van Victoria Squash. Jaarlijks loopt het centrum vol met spelers uit het hele land en van daarbuiten.  Van (internationale) (PS)A-spelers die komen voor topwedstrijden tot D-spelers die voor het eerst met een toernooi mee doen.

Dit jaar zal het niveau in de hoogste categorie bijzonder hoog liggen doordat ze, door het realiseren van een Closed Satellite toernooi, aanstormend internationaal toptalent aantrekken dat mee zal spelen mee in de A-categorieën. Hiermee wordt de Rotterdam Open weer een onvergetelijk toernooi, zowel om zelf aan deel te nemen als om vanaf de tribune te genieten van echte top wedstrijden.

Inschrijven kan tot 5 september via www.toernooi.nl. Voor meer informatie klik hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?