J.M. Fentener van Vlissingen BokaalJ.M. Fentener van Vlissingen Bokaal

De derde editie van de Fentener van Vlissingen Bokaal (Sterkste jeugdclub van Nederland) staat weer voor de deur. Dit keer georganiseerd op zondag 16 september bij de winnaars van de vorige editie Squash Alphen.

Vanuit nieuw SBN-beleid worden evenementen van competitie eindrondes en van de FVV Bokaal toegekend aan de winnaar. Vorig seizoen bleek Squash Alphen de sterkste en is daarmee de host van de Fentener van Vlissingen Bokaal 2018.

De FVV bokaal is in 2016 in het leven geroepen om het begin van het jeugdsquashseizoen te markeren. Met dit unieke jeugdevenement wordt de herinnering aan de heer J.M. Fentener van Vlissingen, als grondlegger van squash in Nederland, levend wordt gehouden.

CheapTickets.nl is als sponsor verbonden aan het jeugdsquash programma van Squash Bond Nederland. Onderdeel van de overeenkomst tussen CheapTickets.nl en SBN is de jaarlijkse uitreiking van de J.M. Fentener van Vlissingen Bokaal (Sterkste Jeugdclub van Nederland)

OPZET FVV BOKAAL 2018
Het evenement wordt in teamverband gespeeld. Elke club vaardigt één team van minimaal drie spelers af in drie verschillende niveaus, Rookies, Beginners en Gevorderden. Deze spelers nemen het op tegen spelers van hetzelfde niveau van andere clubs, waarbij elke wedstrijd drie games worden gespeeld. Een wedstrijd uitslag kan dan 2-1 of 3-0 zijn. Elke game is 1 punt waard en alle games worden bij elkaar opgeteld om tot een team winnaar te komen.

Inschrijving
Wil jij als club meedoen en strijden om de J.M. Fentener van Vlissingen Bokaal en als club een jaar lang de sterkste jeugdclub van Nederland zijn? Vraag dan om meer informatie via events@squashbond.nl. De inschrijving sluit zondag 09 september 2018 om 23:59.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?