Roukens vierde tijdens Teichwerk Grillmeister CupRoukens vierde tijdens Teichwerk Grillemeister Cup

Thijs Roukens (PSA-348) is vierde geworden tijdens de Teichwerk Grillemeister Cup afgelopen weekend. Het toernooi in Hamburg was een PSA toernooi, waaraan naast Roukens ook Joris Wagenaar en Bart Wijnhoven meededen.

Voor Roukens was het toernooi de ideale gelegenheid om weer ervaring op te doen op de PSA World Tour. In de eerste ronde won hij na een 0-1 achterstand (5-11) met 3-1 van Felix Auer (12-10, 11-4, 11-2). In de kwartfinale was hij vervolgens veel te sterk voor opnieuw een Duitse opponent. Willi Wingelsdorf had werkelijk niets in te brengen (11-9, 11-2, 11-1) tegen de speler van CS Drachten. 

In de halve finale ging het helaas mis tegen de als eerste geplaatste Joseph White (PSA-269). Na een 2-0 voorsprong (4-11, 12-14) verloor hij drie games op rij (11-9, 11-4, 11-4). De Australiër won het toernooi echter niet. 'MeerSquasher Tim Weber won de finale in straight games.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?