Golan en Tomlinson pakken Europese titelsGolan en Tomlinson pakken Europese titels

Borla Golan (PSA-27) en Millie Tomlinson (PSA-27) hebben beslag gelegd op de Europese titels in het Oostenrijkse Graz. Voor de Spanjaard was het zijn tweede titel, de Engelse werd voor het eerst Europees kampioene.

In de vrouwenfinale speelde Tomlinson tegen de uit Frankrijk afkomstige Coline Aumard (PSA-34), die Nele Gilis (PSA-33) in de halve finale had verslagen. Zowel de eerste als de tweede game waren heel close, maar gingen beide naar de uit Derby afkomstige Tomlinson (11-9, 12-10). Aumard deed nog wat terug in de derde game (4-11), waarna Tomlinson de wedstrijd besliste (11-7).

Voor de Engelse is het haar eerste titel op het EK Squash. In de afgelopen 6 maanden boekte ze nog wel drie andere zeges op de PSA World Tour.

Bij de mannen ging de zege deze keer naar Borja Golan. De Spanjaard had het zeer lastig in de finale tegen George Parker (PSA-51). Laatstgenoemde kwam 1-2 voor (8-11, 11-4, 10-12) en kreeg zelfs een matchball in de vierde game. Golan poetste deze echter weg en pakte de twee overige games (13-11, 11-6).

Klik hier voor alle uitslagen van het EK Squash 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?