Van der Heijden onderuit tegen TurmelVan der Heijden onderuit tegen Turmel

Milou van der Heijden (PSA-39) ging vanochtend verrassend onderuit tegen Lucy Turmel (PSA-65). De Nederlandse kampioene was als vijfde geplaatst voor het PSA toernooi in Nantes, maar verloor haar eerste partij van de 18-jarige Engelse.

De Open International de Nantes 2018 is voor van der Heijden het eerste toernooi van het nieuwe squashseizoen. Met Lucy Turmel had ze niet de best mogelijk loting, maar de uit Ipswhich komende speelsters leek geen onoverkomelijke horde. Toch wist van der Heijden geen game te pakken in de 32 minuten durende partij (11-9, 11-5, 11-7).
De Belgische zusjes Gilis kunnen zich nog wel bij de laatste acht spelen.

Klik hier voor de draw van de Open International de Nantes 2018.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?